# מה קורה כשאני מבטל את המנוי? האם החשבון שלי יישאר פרימיום?

Canonical URL: https://www.seedr.cc/he/help/subscription-downgrade/
Updated: 2026-10-13T18:07:40.914Z

אם תבטלו את המנוי באמצע תקופה ששולמה, החשבון שלכם יועבר לחשבון חינמי בסופה.

אם תבטלו באמצע תקופה ששולמה, החשבון שלכם יישאר בתוכנית בתשלום עד סוף אותה תקופה. לאחר מכן הוא יועבר לחשבון חינמי.

ראו את [מדיניות הביטולים וההחזרים](<https://www.seedr.cc/cancellation/>).
